Οι δηλώσεις Φιλίποφ - Τερζή!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του προπονητή Γιούρι Φιλίποφ και του Θάνου Τερζή, μετά τη νίκη επί του Ηρακλή και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Γιούρι Φιλίποφ:

"Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, γιατί σήμερα έπαιξαν με μεγάλο πάθος, ο ένας για τον άλλον και για τους φιλάθλους. Για εμένα ήταν σαν το παιχνίδι της χρονιάς, ήταν σημαντική η νίκη και αποτελεί ένα βήμα στο στόχο της. Χαίρομαι που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήταν εύκολη η απόφαση... Όσο για τον Ντίμα, όλοι γνωρίζουμε ότι ανήκει στους 3 καλύτερους πασαδόρους της Ελλάδος και είναι μέλος της Εθνικής, δεν είναι πρόβλημα για μένα αυτό, καθώς είναι χαρά για κάθε προπονητή να έχει έναν τέτοιο αθλητή στην ομάδα...".

Θάνος Τερζής:

"Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Γιούρι Φιλίποφ σαν νέο μας προπονητή στην ομάδα. Με μία μόλις προπόνηση ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί ήταν μία κομβική νίκη σε ένα κομβικό σημείο, καθώς χάρη σε αυτήν προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στο Νάσο, οπαδό της ομάδας μας που χάθηκε πρόωρα... Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, τους πιστούς οπαδούς μας που ήρθαν και μας στήριξαν στο να πάρουμε τη νίκη!".