Άννα Ντουντουνάκη: πρώτη εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
Η νεαποκτηθείσα κολυμβήτρια του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Άννα Ντουντουνάκη, με αφορμή τη μεταγραφή της στο Δικέφαλο και την ανάδειξή της σε καλύτερη κολυμβήτρια του Grand Prix «25α Αλεξάνδρεια», καθώς κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 100m & 200m πεταλούδα, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr.
 
Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχεις στα Αλεξάνδρεια;
Για πρώτη φορά συμμετείχα πριν 2 χρόνια και η αλήθεια είναι οτι έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις.Είναι απο τους καλύτερους αγώνες που διοργανώνονται στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα ξάνα και αυτή την φορά ως αθλήτρια στον ΠΑΟΚ.

Τα συναισθήματά σου για την πρώτη θέση και το μετάλλιο;
Είμαι πολύ ευχαριστημένη και ικανοποιημένη απο τον εαυτό μου καθώς όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσα να βρω ρυθμό και η επιθυμία μου ήταν να επανέλθω.Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει σταδιακά και είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας στο θέμα της αυτοπεποίθησης αλλά και στο κομμάτι της προπόνησης.

Ποια είναι τα σχέδια σου με την έναρξη της νέας σεζόν;
Μέσα στο 2018 θα πάρω μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ίσως να συμμετέχω σε κάποιον αγώνα στο εξωτερικό νωρίτερα,σε κάποιο meeting.Αυτήν την περίοδο επίσης έχω στα υπόψην και την εξεταστική χωρίς όμως να έρχεται δεύτερο στο μυαλό μου το κολύμπι.

Ποιοι αγώνες διοργανώνονται στο εξωτερικό και αν μπορείς να συμμετέχεις;
Υπάρχει το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Γλασκόβη τον Αύγουστο και ελπίζω να φτάσω το όριο χρόνου.Υπάρχουν επίσης οι μεσογειακοί αγώνες στην Ισπανία τον Ιούνιο και στόχος μου είναι να κάνω ένα δυνατό ξεκίνημα για να καταφέρω κάτι καλύτερο απο την περσινή σεζόν.

Επισκέπτεσαι συχνά την Θεσσαλονίκη;
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έρχομαι πιο συχνά απ’ ότι πριν. Οι αποστάσεις είναι μακρινές διότι είμαι από την Κρήτη και αυτό καθιστά πιο δύσκολη την μετάβαση. Η Θεσσαλονίκη μου αρέσει πολύ, είναι μια πανέμορφη πόλη και τώρα με την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ θα την επισκέπτομαι συχνότερα.