«Το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη!»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 16/04/2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Γήπεδο της Τούμπας Συνέντευξη Τύπου, ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, που διεξάγεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Το παρόν στη Συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Κώστας Παϊσιάδης, ο προπονητής της ομάδας Γιούρι Φιλίποφ, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας Θάνος Τερζής.

Κώστας Παϊσιάδης:

Αρχικά, είναι ένας στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, διότι το κατακτήσαμε και πέρυσι και θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας. Είναι σημαντικό ότι το Final 4 πραγματοποιείται στη Ν. Ελλάδα και αυτό είναι χάντικαπ για εμάς, καθώς ευνοούνται οι ομάδες από το νότο. Πέραν τούτου, είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε προσπαθήσει, ώστε οι συνθήκες να είναι πολύ καλές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να μη ζήσουμε σκηνικά του παρελθόντος. Ήδη το γήπεδο, όπως έχουμε ενημερωθεί, θα είναι sold-out από μαθητές και ακαδημίες. Αυτά είναι τα δεδομένα που μας έδωσε η ΕΟΠΕ και ελπίζουμε αυτή τη φορά να ισχύουν".

Γιούρι Φιλίποφ:

"Η αποστολή μας είναι δύσκολη, καθώς θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό. Δε θα κάνω προβλεψει, αλλά θα υποσχεθώ ότι θα παλέψουμε για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Θάνος Τερζής:

"Η ομάδα είναι κάτοχος του τίτλου και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με την έλευση του νέου προπονητή, η νοοτροπία της ομάδας έχει αλλάξει, ενώ έχει αλλάξει και ο τρόπος που παίζουμε τα παιχνίδια. Αν και το Κύπελλο θα γίνει μακριά και ο κόσμος μας δε θα μπορέσει να έρθει, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε και να το αφιερώσουμε σε αυτούς".

Το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί το διήμερο 19 & 20 Απριλίου 2019 στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ