Final 4 Κυπέλλου Ανδρών: Η Συνέντευξη Τύπου!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 18/04/2019
 
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απριλίου 2019 στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο θα διεξαχθεί στην κρητική πόλη το διήμερο 19 & 20 Απριλίου 2019 με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος της Ιεράπετρας, Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο οποίος δήλωσε: "Θέλω να σας καλωσορίσω στην πόλη μας! Από την πρώτη στιγμή, που μας έγινε η πρόταση να στηρίξουμε τη διοργάνωση ήμουν θετικός. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Καραμπέτσο, αλλά και όλους τους συνεργάτες μου για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Η πόλη μας αγαπάει τον αθλητισμό, έχουμε πολλά γήπεδα και πολλούς φιλάθλους όλων των αθλημάτων, έχουμε δαπανήσει πολλά χρήματα για την ανάπτυξη του αθλητισμού και ο αθλητισμός στο δήμο μας είναι δωρεάν. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζουμε και σε κάποια μελλοντική συνεργασία".

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Γιώργος Καραμπέτσος ανέφερε: "Αυτή η διοργάνωση αποτελεί την τρίτη διοργάνωση της Ομοσπονδίας μας στην πόλη της Ιεράπετρας. Η Κρήτη αγαπάει το βόλεϊ και, μάλιστα, φέτος ο ΟΦΗ ανέβηκε στην Α1 Κατηγορία. Στο Κύπελλο Ελλάδος συμμετέχουν τέσσερις μεγάλες ομάδες και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουν στιγμές συγκίνησης. Η απήχηση είναι μεγάλη και το γήπεδο θα είναι γεμάτο! Ευχαριστώ πολύ όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια! Ακόμη, χρειάζεται να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά στο θεσμό του Κυπέλλου θα χρησιμοποιηθεί το video check (VAR) και ευχαριστούμε πολύ την ΕΣΑΠ γι' αυτό. Κλείνοντας, τα τελευταία χρόνια, η Διοίκηση σε κάθε τέτοια μεγάλη διοργάνωση τιμά αθλητές και αθλήτριες που συνέβαλαν στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, γι' αυτό και, φέτος, θα τιμήσουμε τους: Βασίλη Κουρνέτα, Άκη Χατζηαντωνίου και Θόδωρο Μπάεφ".

Ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου (κοινοπολιτείας) του Δ. Ιεράπετρας, κ. Μάνος Γεωργαλάκης είπε: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που βρίσκεστε εδώ! Από την πρώτη στιγμή, κάναμε τα μέγιστα, ώστε όλοι όσοι βρίσκονται εδώ να έχουν μία πολύ καλή διαμονή. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να μας επιβεβαιώσει και να τους ικανοποιήσει όλους. Από την πρώτη ημέρα είχαμε sold-out των προσκλήσεων. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!".

Στη συνέχεια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ: "Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία σε αυτό το όμορφο νησί κα, ιδιαίτερα, σε αυτή την πόλη. Εύχομαι και ελπίζω σε ένα γήπεδο γεμάτο όλο το διήμερο, με οικογένειες, οι οποίες θα απολαύσουν ωραίο θέαμα".

Ο αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής τόνισε: "Ευχαριστούμε το Δήμαρχο και όσους επέλεξαν να πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ιεράπετρας το Final 4. Εγώ έχω ευχάριστες αναμνήσεις από την πόλη, καθώς εδώ είχαμε πανηγυρίσει την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Νέων το 1998. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την πόλη, που διοργανώνει τέτοια παιχνίδια. Η ομάδα μας έιναι η κάτοχος του περσινού κυπέλλου και θέλουμε αύριο να είμαστε δυνατοί και από εκεί και πέρα θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα...".

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 19 & 20 Απριλίου στο Κλειστό της Ιεράπετρας, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής 18 Απριλίου.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ