Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων Ελλάδος!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις των παικτών μας στο κανάλι της ΕΡΤ:

Τερζής: «Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Ξέραμε ότι τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δεν ήμασταν καλοί και το ξέρουμε. Ο Ηρακλής μας πίεσε πολύ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα στα σημεία που η μπάλα… έκαιγε». Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Κάνουμε καλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει αποδείξει πως το διάστημα που κρίνονται οι τίτλοι, δηλαδή τον Απρίλιο και τον ΜάΙο, πάντα δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι!».

Φιλίποφ: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, στη διοίκηση, σε όλες τις διοικήσεις βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ... γιατί είμαστε μία οικογένεια όλοι. Είμαι χαρούμενος που γύρισα πίσω στην Ελλάδα φέτος, πέρασα δύσκολα αυτή τη χρονιά και χαίρομαι για το Κύπελλο, βρήκαμε την ταυτότητα μας, έχουμε όμως και συνέχεια».

Καπετανίδης: «Χαίρομαι πολύ για τον πρώτο μου τίτλο, τρομερή στιγμή η καλύτερη στην καριέρα μου, το πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή».

Εφραιμίδης: «Ο Ηρακλής έπαιζε χωρίς άγχος δεν είχε κάτι να χάσει, δεν μας πήγαν όπως τα θέλαμε τα πράγματα, μας πίεσαν στο σερβίς αλλά ανταπεξήλθαμε και είμαστε Κυπελλούχοι... Θέλουμε να παίζουμε καλό βόλεϊ με πάθος και στους τελικούς του πρωταθλήματος μπορούμε να κάνουμε το break».

Η δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ:

Γιούρι Φιλίποφ: «Όλη η ομάδα αξίζει να είναι MVP. Σήμερα παίξαμε πάλι με ψυχή, αυτό είναι το σωστό πρωτάθλημα και κύπελλο στον πύργο τον λευκό. Πιστεύουμε στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να κάνουμε. Η ομαδικότητα! Μας έδωσε τον τίτλο Έχουμε μεγάλους παίκτες. Όπως ο Κλαπβαικ που πήρε κάποιες ατομικές φάσεις. Έχουμε άντρες στην ομάδα μας».