Κηφισιά - ΠΑΟΚ στον 3ο ημιτελικό

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, φιλοξενείται από τον Α.Ο.Π. Κηφισιάς για τον 3ο ημιτελίκο στα play-offs της Volley League την Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019 στις 17:00.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ΤΑΠ ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι:

Με την ψυχολογία ανεβασμένη, έπειτα από την κατάκτηση του τροπαίου στην Ιεράπετρα, η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ θα βρεθεί απέναντι στην Κηφισιά, έχοντας το πλεονέκτημα του 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων, επισήμανε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να ξεχαστεί η κατάκτηση του κυπέλλου και θα πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι, προκειμένου να "τελειώσουν" την υπόθεση πρόκριση στον τελικό.

Ο Δικέφαλος έχει χτίσει ένα σερί 9-0 στα ματς κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων, και συνολικά προηγείται με 19-7 νίκες.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με την πρωινή προπόνηση της Μ. Τρίτης.

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Κουτσούλας
Επόπτες: Κατερλή, Γεωργιάδης Στ.
Γραμματεία: Εμμανοηλίδη
Παρατηρητής:  Βασιλειάδης

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019 στις 17:00, στο Κλειστό Γήπεδο Μιλωνά και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports.


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter
.