Ραμόν Μαρτίνεθ: Η διάκριση πιστώνεται στην ομάδα

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Ο Ραμόν Μαρτίνεθ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικεφάλου στη Φινλανδία, στην ανάδειξή του ως καλύτερος παίκτης του αγώνα και στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση…
“Η ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Σασταμάλα μου φέρνει στο μυαλό ωραίες αναμνήσεις από το CEV Cup, όπου αγωνίστηκα πριν από πέντε χρόνια. Το συναίσθημα παραμένει το ίδιο όπως σε κάθε παιχνίδι. Απλά δεν θέλω να χάνω και διασκεδάζω κάθε ματς”.

Για την ανάδειξή του ως καλύτερος παίκτης του αγώνα…
“Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για τη διάκριση αυτή. Η περισσότερη δουλειά γίνεται από όλη την ομάδα. Εγώ απλά μπορώ να τελειώσω τις φάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Ο Matthias μου δίνει καλές πάσες δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μένα. Συνεπώς, τη διάκριση αυτή, την πιστώνεται περισσότερο η ομάδα παρά εγώ προσωπικά”.

Για την ήττα από την Σασταμάλα...
“Είναι μια σημαντική απώλεια, ειδικά όταν έχεις τη ευκαιρία να επιστρέψεις με τους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσαμε όμως να χάσουμε και με 3-0, διότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στο σκορ, σε πολλά σημεία του αγώνα. Κρατώ τον ένα βαθμό που αποκομίσαμε από αυτό το παιχνίδι”.

Για το ματς με τον Φοίνικα Σύρου…
“Όταν παίξαμε εναντίον του Φοίνικα στο τουρνουά της Σύρου τους κερδίσαμε και πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να το επαναλάβουμε. Σίγουρα ο Φοίνικας βελτιώθηκε από εκείνο το παιχνίδι έως τώρα και για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τα δώσουμε όλα για άλλο ένα παιχνίδι αυτή την εβδομάδα”.