Όπου πετούν οι αετοί...

paok
Κατηγορία: Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ
Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ, μετά από μία επεισοδιακή χρονιά και την κλοπή του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και ένα απαιτητικό καλοκαίρι με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με μείον δύο βαθμούς ως "προίκα" από τα περσινά γεγονότα.

Ο Δικέφαλος, όμως, δεν έχασε τη συγκέντρωσή του σε καμία από τις 29 στροφές του πρωταθλήματος και κατέκτησε την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μία αγωνιστική πριν την λήξη του.

Επόμενοι στόχοι της ομάδας είναι η νίκη στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα για να κατακτήσει τον τίτλο αήττητος, καθώς και η τρίτη σερί κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη φοβίζει, γιατί φαίνεται πως θα έχει διάρκεια και δε θα μείνει στις επιτυχίες της φετινής σεζόν.

Το μέλλον φαντάζει λαμπρό με τους οπαδούς να περιμένουν το μεγαλείο της ομάδας να αποτυπωθεί και σε τίτλους, κάτι το οποίο δεν κατέστη εφικτό μέχρι τώρα λόγω του αδηφάγου ποδοσφαιρκού και οικονομικού κατεστημένου των Αθηνών.

Ο Δικέφαλος έχοντας "σπάσει" τα οικονομικά βάρη που τον κρατούσαν δέσμιο "πετάει" τόσο ψηλά, όσο μόνο ένας αετός μπορεί να πετάξει...

Το μενού της φετινής χρονιάς έχει και τελικό κυπέλλου όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο πετυχαίνοντας το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter