Σαρησάββας: «Επιτέλους...»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο αρχηγός της ομάδας πόλο ανδρών, Νίκος Σαρησάββας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr τόσο για την πορεία της ομάδας τη φετινή αγωνιστική σεζόν, όσο και για την περίοδο που διανύει ο Σύλλογος.

Για την πορεία της ομάδας...

"Αρχικός στόχος της ομάδας ήταν να μπούμε στα play-offs, στόχος ο οποίος επετεύχθη και ο ΠΑΟΚ είναι στις έξι καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Η διαδικασία των play-offs έχει άλλο αγωνιστικό χαρακτήρα και, όπως έχω πει, ακολουθεί μια σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη φάση. Μακάρι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί η προσπάθεια που γίνεται φέτος είναι πάρα πολύ μεγάλη!".

Ο Σύλλογος φέτος με επικεφαλής το ποδοσφαιρικό τμήμα ανδρών περνάει μία πολύ ευχάριστη περίοδο. Πως βλέπεις από την πλευρά σου όλο αυτό που ζει ο οργανισμός ΠΑΟΚ;

"Η δήλωση από τους περισσότερους οπαδούς και αθλητές για την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να είναι και ένα τεράστιο «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ», επιτέλους που η προσπάθεια τόσων ετών και οι κόποι αθλητών, προπονητών και διοίκησης ανταμείβονται, επιτέλους που κανένας εξωγενής παράγοντας δε στερεί τη χαρά που αξίζει το Σωματείο να βρίσκεται στην υψηλότερη θέση, κατακτώντας το πρωτάθλημα! Ευχή όλων, βέβαια, είναι να κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδος, ώστε να έρθει άλλο ένα τρόπαιο στον Λευκό Πύργο! Η οικογένεια του ΠΑΟΚ διανύει πραγματικά την καλύτερη περίοδο και, σαφώς, το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως και τα υπόλοιπα τμήματα που στέφθηκαν πρωταθλητές και κυπελλούχοι είναι πηγή έμπνευσης για εμάς!".
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter