Βαρδαλή: «Ο Σύλλογος ζει μεγάλες στιγμές...»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS, Θωμαή Βαρδαλή, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr τόσο για την πορεία της ομάδας, όσο και για τις στιγμές που ζει ο Σύλλογος, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για την πορεία της ομάδας...
Η φετινή χρονιά κύλησε, όπως πιστεύαμε εμείς και ακόμα καλύτερα! Από την αρχή της χρονιάς γνωρίζαμε τις δυνατότητές μας και το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο. Κατακτήσαμε ακόμα ένα πρωτάθλημα, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και βάζοντας πολλά γκολ. Έχουμε 2 αγώνες μπροστά μας και φυσικά στόχος είναι το αήττητο...

Για τις στιγμές που ζει ο ΠΑΟΚ...
Ο Σύλλογός μας ζει μεγάλες στιγμές. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπό την ηγεσία του κ. Ιβάν Σαββίδη και ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, υπό την ηγεσία του κ. Αθανάσιου Κατσαρή, όντας μια ενωμένη οικογένεια από όλες τις πλευρές, κάνουν το Σύλλογο ακόμη πιο μεγάλο και δυνατό. Tους ευχαριστούμε για όλα αυτά που έχουν προσφέρει στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να είναι γεροί, ώστε να συνεχίσουμε να ζούμε ανάλογες στιγμές.

Mε αφορμή τις εορτές, η δική σου ευχή...
Η ευχή που θέλω να δώσω είναι να έχει όλος ο κόσμος υγεία, είναι το σημαντικότερο αγαθό και πολλές φορές το ξεχνάμε... Συγκεκριμένα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ εύχομαι επίσης, από εδώ και πέρα κάθε χρόνο να ζούμε τέτοιες χαρές.
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter