Πετρίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολλά επίπεδα...»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, Θοδωρής Πετρίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr τόσο για την πορεία της ομάδας όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο...

Για την πορεία της ομάδας...
Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι καλή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα νομίζω ότι η θέση που έχουμε είναι αντιπροσωπευτική της ομάδας μας. Ξεκινήσαμε τη διαδικασία των play-offs και κάναμε το 2-0 με την ομάδα της Πυλαίας, προκριθήκαμε στα ημιτελικά και εκεί θα διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους τελικούς.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο και τις μεγάλες στιγμές που ζει ο Σύλλογος...
Από μικρό παιδί είμαι ΠΑΟΚ. Αυτή η στιγμή για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες είναι μια στιγμή που την περιμέναμε για χρόνια... Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολλά επίπεδα σαν Οργανισμός. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει συνεχώς κινήσεις για να βελτιώνει την κατάσταση αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα. Πιστεύω ότι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αξίζουν αυτές τις στιγμές που έζησαν το βράδυ της απονομής την 21η Απριλίου.