(Χ)άθηκε η ευκαιρία...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Με απόντα τον τερματοφύλακα Κώστα Γαλανίδη για ένα ακόμη παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχτηκε τον Ν.Ο. Χανίων το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.Ο Δικέφαλος έχασε την ευκαιρία να πετύχει τη νίκη, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το ψυχολογικό άγχος των πρηγούμενων αγώνων, με το σκορ να κλείνει 7-7.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει ένα σερί τριών γκολ, ωστόσο πέρασαν στην αντεπίθεση και έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο σε 2-3. Με τον ίδιο τρόπο, κύλησε και η δεύτερη περίοδος, με το ημίχρονο να βρίσκει τους ασπρόμαυρους στο -2, 4-6. Στο τρίτο οκτάλεπτο, το επιμέρους σκορ ήταν υπέρ τους , ενώ η ισοφάριση έγινε στο τέταρτο οκτάλεπτο, 7-7.Όπως δείχνει και το σκορ το βασικό στοιχείο του αγώνα ηταν οι δυνατές άμυνες των 2 ομαδων ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε για τον ΠΑΟΚ MORRIS ο Σιορδίλης ο οποιός απέκρουσε και πέναλτυ.

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS – Ν.Ο. Χανίων:
Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-1,1-0 (7-7)

ΠΑΟΚ ΜORRIS:Προπονητής(Βέργος), Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής, Κουλούρης, Νάνος,Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας 1, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Μπόλκας