Λύγισε στην παράταση...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Κουβαλώντας το άγχος από την ήττα της χθεσινής πρώτης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό, οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν άντεξαν το ψυχολογικό βάρος και γνώρισαν την ήττα από τον Πρωτέα Βούλας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, το οποίο πραγματοποιείται στην Ιστιαία της Εύβοιας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του ΠΑΟΚ KYANΑ έδωσε την δυνατότητα στην αντίπαλό της να είναι μπροστά σε όλη την διάρκεια της περιόδου, μέχρι που αντεπιτέθηκε στο τελευταίο δίλεπτο και ισοφάρισε 17-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος συνεχίζοντας την καλή άμυνα και διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό στην επίθεση πέρασε μπροστά στο σκορ και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 35-38.

Στο τρίτη περίοδο η ομάδα όπως και χθες έκανε “κοιλιά”, επιτρέποντας στις αντιπάλους της να περάσουν μπροστά στο σκορ, με το δεκάλεπτο να λήγει με 56-50 σκορ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκε και βρέθηκε να προηγείται με 66-69 αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα με το ματς να πηγαίνει στην παράταση 69-69.

Στην παράταση ο Δικέφαλος λύγισε από την κούραση και έχασε με σκορ 78-76.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έχασε λόγω του ψυχολογικού σοκ της ήττας στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό και της κούρασης από τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι εκ των οποίων το ένα πήγε στην παράταση.

Άγχος και κούραση ήταν οι ισχυροί καταλύτες, οι οποίοι οδήγησαν στο αρνητικό αποτέλεσμα τις νεάνιδες. Από την αρχή βέβαια ήταν γνωστό ότι η κλήρωση δεν ήταν καλή, αφού πριν καλά καλά η ομάδα "γνωρίσει" το γήπεδο, βρέθηκε να δίνει τα δύο δυνατότερα παιχνίδια της με Παναθηναϊκό και Πρωτέα Βούλας.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 17-17, 35-38, 56-50, 69-69
Τελικό σκορ: 78-76

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Μουμτζή, Λέξα 16(3), Καλούτσικου, Πολυμένη 8(1), Φείδα, Κριμίλη 20(3), Κατσαμούρη 6, Θεοδώρου 6, Τζέλου 15(1), Μιχαηλίδου 3(1), Μιχαηλίδου Κ. 2.