Χάλκινες οι νεάνιδες - Πρωταθλήτριες στις καρδιές μας!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Με νίκη ολοκλήρωσαν οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ την συμμετοχή τους στο Final 6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Ιστιαία της Εύβοιας. Η ομάδα του Δικεφάλου στην τελευταία της αναμέτρηση νίκησε την ομάδα ΟΑ Χανίων με 82-56, κατακτώντας με ρεκόρ 3 νίκες 2 ήττες την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου πραγματοποιώντας μία ακόμη εξαιρετική χρονιά στέφθηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης αήττητες και πήγαν στο Final 6, όπου ατύχησαν στα δύο πρώτα παιχνίδια, αφού στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ηττήθηκαν στις λεπτομέριες, ενώ στον δεύτερο αγώνα έχοντας το ψυχολογικό ντεσαβαντάζ της ήττας της πρώτης αγωνιστικής γνώρισαν την ήττα από τον Πρωτέα Βούλας στην παράταση.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, στο τεχνικό team και τους υπεύθυνους του τμήματος για την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το χάλκινο μετάλλιο.

Δεκάλεπτα: 23-9, 37-26, 65-43, 82-56

Τελικό σκορ: 82-56

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Μουμτζή, Λέξα 8(2), Καλούτσικου 7, Πολυμένη 5(1), Φείδα 5(1), Στεργάκη 1, Κριμίλη 20(5), Κατσαμούρη 9(2), Θεοδώρου 17, Τζέλου 2, Μιχαηλίδου Ελ., Μιχαηλίδου Κ. 8.
 

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ