Άτυχος στη λήξη...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στον δεύτερο αγώνα της Α' Φάσης των Play Offs, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 7-8 τελικό σκορ.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Διονύσης Καρούντζος άνοιξε το σκορ για το Δικέφαλο, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1, με γκολ του Μοσκώφ. Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, "παραβιάζοντας" την εστία του Κώστα Γαλανίδη, έγραψε το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του οκταλέπτου. 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου, οι αντίπαλοι ισοφάρισαν και πάλι σε 2-2, με τον Διονύση Καρούντζο να δίνει και πάλι το προβάδισμα στους "ασπρόμαυρους", 3-2. Στην ισοπαλία έφερε και πάλι το παιχνίδι ο παίκτης του Απόλλωνα, Νίκολα Μοσκώφ, 3-3, με τον Πάνο Βέργο να καλεί τάιμ άουτ 2:30 πριν τη λήξη της περιόδου. Ο Παύλος Μουρατίδης έδωσε το προβάδισμα, γράφοντας το 4-3, ενώ ο Διονύσης Καρούντζος, με τρίτο προσωπικό γκολ, διαμόρφωσε το 5-3 του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενουμένους να ισοφαρίσουν σε 5-5 και να προηγηθούν με 5-6. Με επιμέρους σκορ 0-3, η λήξη του τρίτου οκταλέπτου βρήκε τον Δικέφαλο πίσω στο σκορ για ένα γκολ, 5-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η διαφορά άνοιξε στα δύο γκολ, 5-7, με τον Διονύση Καρούντζο, με δύο σερί γκολ, να ισοφαρίζει σε 7-7. Μόλις 39" πριν τη λήξη, στην κόντρα ο Γιάννης Κεχαλάρης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γιουράι Ζάτοβιτς. Το άστοχο πέναλτι και εν συνεχεία το γκολ, που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, έδωσαν το τελικό 7-8. 

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος πλήρωσε το κακό τρίτο οκτάλεπτο, του οποίο το επιμέρους σκορ ήταν 0-3 και, πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του για τις θέσεις 5-6, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Εθνικός - Υδραϊκός.

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS - Απόλλων Σμύρνης: 7-8

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 
2-1, 3-2, 0-3, 2-2

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Bέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 5, Παυλίδης, Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης