«Ασημένιος» ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Τίτλοι τέλους για φέτος για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ KYANA, ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κατακτώντας την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, την υψηλότερη θέση της έως τώρα σύντομης ιστορίας του τμήματος.

Με το «value for money» να έχει φέτος την τιμητική του στο τμήμα ο Δικέφαλος πραγματοποίησε μία πορεία, η οποία βάσει των συνθηκών του πρωταθλήματος καθιστά ουσιαστικά την ομάδα πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν.

Σε ένα άθλημα που ο ΠΑΟΚ παλεύει να παραμείνει ερασιτεχνικό γιατί αυτός είναι ο προορισμός του, κάποιοι θέλουν σώνει και καλά να επιβάλλουν κανόνες άκρατου επαγγελματισμού και εμπορευματοποίησης, προκειμένου να παρουσιάσουν ομάδες, που θα εμφανίζονται προς τα έξω ως αχτύπητες. Ο ΠΑΟΚ κάθετα έχει αντιδράσει σ'αυτό και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στο φετινό πρωτάθλημα αποτελεί σίγουρα επιτυχία για το τμήμα.

Για την ιστορία και μόνο στο σημερινό αγώνα:

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 19-11, 48-23, 75-30, 96-39

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ:  96-39

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Πολυμένη 5(1), Λύμουρα 10(2), Κωτούλα 6(1), Λέξα 3(1), Κρίμιλη 2, Ταρπάγκου 6, Καρακούλα 4, Μιχαηλίδου Ε., Τζέλου, Μιχαηλίδου Κ. 1, Κατσαμούρη 2.