Ήττα στις λεπτομέρειες...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Έχοντας το 1-0 εις βάρος του από τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς Handball Premier και μάλιστα με τρόπο οδυνηρό ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο κλειστό της Νεάπολης το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου και ώρα 18:00 με αποκλειστικό σκόπο την νίκη και ισοφάριση της σειράς. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε φορτώνοντας στην πλάτη του ακόμη μία ήττα.
 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα βρήκαν τους «ασπρόμαυρους» να προηγούνται με 4-3, ενώ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε η ισοπαλία από τους φιλοξενούμενους, 4-4. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αν και προσπάθησαν να διατηρήσουν το σκορ ισόπαλο, 5-5, στη συνέχεια έδωσαν το «πάτημα» στους αντιπάλους τους να προηγηθούν, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 10-11 σκορ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» ανέβασαν το ρυθμό, φρόντισαν για τη διατήρηση του ισόπαλου σκορ και πήραν το προβάδισμα στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης, 17-16, με σκόρερ το Νίκο Κοκώνη. Η εξέλιξη του αγώνα από εκεί και έπειτα βρήκε τις δύο ομάδες να αλληλομάχονται για το προβάδισμα, το οποίο όμως δεν κατάφεραν να πάρουν, με τη λήξη του αγώνα να τις βρίσκει ισόπαλες, 26-26.
 
Η παράταση εξελίχθηκε, με τον ίδιο τρόπο του πρώτου αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα με 30-31.

Στο ημίχρονο του αγώνα, βραβεύθηκε η ομάδα παίδων του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΧΘ, την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΧΘ, καθώς και για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - ΑΕΚ: 30-31

ΠΑΟΚ: Αραμπατζής 1, Παλάσκας, Τσεσμετζίδης 9, Κοκώνης 6, Αποστόλου 1, Πετρίδης, Μαστορογιάννης 4, Κωστακίδης 5, Λοΐζος, Κυριακίδης, Γιορανίδης, Μπαμπατζανίδης, Κυπραίος, Γιόσμου 3, Γιαννακίδης, Ελοζιέουα 1.