Κατσαρής: «Όλη η Ελλάδα θα γεμίσει ΠΑΟΚτσάκια...»

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ, την 11η Μαΐου 2019, έγραψε ιστορία με «χρυσά» γράμματα, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος και, ταυτόχρονα, το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του Συλλόγου.
 
Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α’ Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κκ. Άκης Μπεκιάρης,  Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Άγγελος Παυλίδης και Δημήτρης Χατζηγεωργίου.
 
Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιος Κατσαρής, μετά το τέλος της αναμέτρησης και την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ, ανέφερε σε δηλώσεις του:
 
«Ποτέ δεν πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα καταστραφεί. Πάντα υπήρχαν ΠΑΟΚτσήδες που κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα. Είναι μία ανεπανάληπτη επιτυχία. Έπρεπε τουλάχιστον να είναι το δεύτερο νταμπλ το φετινό. Έχουμε έναν μεγαλομέτοχο ο οποίος έχει βάλει σαν στόχο την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, κερδίζει τους τίτλους στο γήπεδο, ήταν αυτός που έφερε το VAR στην Ελλάδα και τους ξένους διαιτητές. Οι επιτυχίες είναι ουσιαστικές και όχι ψεύτικες. Όλος ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στην ΠΑΕ. Εάν πηγαίνει η ΠΑΕ καλά και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για έσοδα και τα τμήματα του Ερασιτέχνη θα πρωταγωνιστούν και θα φέρνουν τίτλους, όπως κάνουν άλλωστε τα τελευταία χρόνια, αλλά και φέτος. Περίμενα ότι κάποια στιγμή το θηρίο ΠΑΟΚ θα ξυπνήσει. Σήμερα όλη η Ελλάδα είδε τον ΠΑΟΚ να κατακτάει ακόμη έναν τίτλο. Όλη η Ελλάδα θα γεμίσει ΠΑΟΚτσάκια. Δημιουργείται η νέα γενιά φίλων του ΠΑΟΚ.»