ΠΑΟΚ MATECO ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Τη δική του υπογραφή έβαλε το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας ΠΑΟΚ Mateco, που, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στην Άρτα, κατέκτησε σήμερα και το Πρωτάθλημα Ελλάδος, «σκουπίζοντας» την ομάδα του Ο.Φ.Ν.Ι. στους τελικούς της διοργάνωσης με 3-0.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου, μπροστά στο Λαό του ΠΑΟΚ, «έστησαν» το δικό τους χορό, δείχνοντας την αγωνιστική τους ανωτερότητα, αφού επικράτησαν "άνετα" του αντιπάλου τους με 28-13.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ Mateco μπήκε με «αέρα» πρωταθλητή στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να χτίσει μία διαφορά των +4 γκολ στα πρώτα 20’ αναμέτρησης, 8-4, την οποία "εκτόξευσε" μέχρι το ημίχρονο στο +9, 14-5. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν διαρκώς το πόδι πατημένο στο γκάζι και να διευρύνουν τη διαφορά, κατακτώντας τη νίκη με 28-13.

Παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που απασχόλησαν την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, με τους σοβαρούς τραυματισμούς της Neda Jurisic, της Κατερίνας Βαφειάδου στη συνέχεια, αλλά και της τερματοφύλακα Γεωργίας Θεοδωράκη, η ποιότητα των αθλητριών και το βάθος του ρόστερ, με τα οποία φρόντισε η Διοίκηση να εξοπλίσει το τμήμα, δεν άφησαν να φανούν οι απουσίες και, επιπλέον, η δουλειά των παικτριών υπό την άξια καθοδήγηση του προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια ήταν οι καταλύτες για τη φετινή επιτυχία!

Παρόντες στην αναμέτρηση ήταν ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Ομίλου κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, ενώ δίπλα στην ομάδα βρέθηκαν και ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Ανατολίτης.

Επιπλέον, στο ημίχρονο, πραγματοποιήθηκε βράβευση, κατά την οποία ο Έφορος του τμήματος χάντμπολ γυναικών κ. Δημήτρης Χασεκίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτη της χορηγού εταιρείας Mateco κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, για την προσφορά του στο τμήμα.

ΠΑΟΚ Mateco - Ο.Φ.Ν.Ι.: 28-13

ΠΑΟΚ Mateco (Δημητρούλιας): Χατζηπαρασίδου 8, Παναγιωτίδου 1, Γκάτζιου 6, Ζυγούρα 4, Κρίτζαλη, Ευμορφίδου, Καμποΐμ, Σαμολαδά 1, Φερφόλια 2, Ράτσικα, Κωστοπούλου 2, Μπατζαρακούδη 1, Νίκολιτς 3, Βαφειάδου, Ζίντεκ.

PHOTOSTORY