Ανοιχτή προπόνηση στίβου μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς το Σάββατο 25 Μαΐου!

paok
Κατηγορία: Στίβος
Μια πραγματικά μοναδική προπόνηση διοργανώνεται από το τμήμα στίβου για τις Ακαδημίες του τμήματος και όχι μόνο!

Η έφορος, οι υπεύθυνοι και οι προπονητές θέλοντας να ευχαριστήσουν τα παιδιά αλλά και τους γονείς που φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους τόσο στις προπονήσεις όσο και σε κάθε δραστηριότητα που διοργανώθηκε, αλλά θέλοντας και να δώσουν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά της πόλης να γνωρίσουν το άθλημα του στίβου, ετοίμασαν κάτι εντυπωσιακό.

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 στις 10:00 το τμήμα θα πραγματοποιήσει ανοιχτή προπόνηση στην παραλία της Θεσσαλονίκης, μπροστά ακριβώς από το Μακεδονία Παλλάς!

Τα μικρά παιδιά της ομάδας θα ζήσουν άλλη μια μοναδική εμπειρία μαζί μας, αλλά και όποιο παιδάκι επιθυμεί ηλικίας 6 έως 12 μπορεί να έρθει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να παίξει μαζί μας!

Επίσης, δίνεται η ευκαιρία στις ακαδημίες όλων των τμημάτων του ερασιτέχνη να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και να γνωρίσουν το στίβο.

Πολύ τρέξιμο, πολύ παιχνίδι, πολλές εκπλήξεις, πολλή μουσική και πολλά δώρα περιμένουν τους συμμετέχοντες.
 
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τη στήριξη, ώστε να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η ημέρα της ανοιχτής προπόνησης: Summer Camp Athletics at Skouras Sports Camp Εταιρεία τηλεπικοινωνιών, τηλεγραμματείας και τεχνικής υποστήριξης γραφείων Beeasy Steven's T-shirts tuvunu AE OptikonXpress

Σάββατο 25 Μαΐου στις 10:00, ανοιχτή προπόνηση στίβου στο Μακεδονία Παλλάς.

Όλος ο ΠΑΟΚ μια οικογένεια!

Σας περιμένουμε!!