Ο Γιώργος Ορφανός στα Γραφεία του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Επίσκεψη στα Γραφεία του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, μεταξύ των οποίων, ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου και «σημαία» του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, καθώς και ο δικός μας, Νίκος Παπαδόπουλος, προπονητής κορασίδων του μπάσκετ και γιος του Α'Αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, κ.Δημοκράτη Παπαδόπουλου.
 
Στη «ζεστή» ατμόσφαιρα που επικράτησε κατά την διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα δρώμενα στον Ελληνικό αθλητισμό, ενώ δηλώθηκε από τον Γιώργο Ορφανό και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, η απόλυτη στήριξή τους, στο έργο της κατασκευής της Νέας Τούμπας, με τον κ. Ορφανό να δηλώνει: «Εμείς θα εγκαινιάσουμε το νέο γήπεδο!».
 
Χαρακτηριστικά, ο κ. Ορφανός, αναφερόμενος στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, τόνισε: «Ο Σαββίδης ήταν η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι που εκείνη την εποχή τον ενθάρρυνα να ασχοληθεί με το Σύλλογο...», ενώ σχετικά με τα τμήματα του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Όπου συμμετέχει ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί...».
 

PHOTOSTORY