Άρση Βαρών: ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2017

paok
Κατηγορία: Άρση Βαρών
Μεγάλη επιτυχία για το τμήμα Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΠΑΟΚ, το οποίο στην κατηγορία των Ανδρών κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2017, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 8, 9 & 10 Δεκεμβρίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
 
Ο Δικέφαλος, συγκεντρώνοντας 487 βαθμούς, ανέβηκε στο βάθρο του Πρωταθλητή, κάτι το οποίο τελευταία φορά είχε πετύχει το 2004.
 
Σε ατομικό επίπεδο, αναφορά πρέπει να γίνει στον αθλητή μας Κωνσταντίνο Δογάνη, ο οποίος στην κατηγορία 56kg στους Άνδρες, κατέκτησε την 3η θέση στο ΑΡΑΣΕ, την 4η θέση στο ΖΕΤΕ και την 3η θέση στο σύνολο, ενώ αντίστοιχα ο ίδιος αθλητής στην κατηγορία Νέων κατέλαβε τη 2η, 3η και 2η στο σύνολο.
Στην κατηγορία 62kg των Ανδρών, ο αθλητής Νίκος Κοτσιάδης κατέλαβε την 6η θέση.
Στην κατηγορία 69kg, ο αθλητής Παντελεήμων Κοτσιάδης κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στους Άνδρες και τρία χρυσά στους Νέους.
Στην κατηγορία 105kg, ο αθλητής Στρουμπής κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στους Άνδρες, ενώ στην κατηγορία 105+kg, ο αθλητής Χρήστος Σαλτσίδης κατέκτησε δύο χάλκινα.
 
Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σχετική συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ:
«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Τμήμα Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας, το οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2017, στην κατηγορία Ανδρών.
 
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και όλους όσους βρίσκονται δίπλα στο τμήμα και ιδιαίτερα στον Ολυμπιονίκη κ. Παύλο Σαλτσίδη, ο οποίος ως Υπεύθυνος του τμήματος μεταδίδει στους νεότερους αθλητές τις γνώσεις του για το άθλημα, αλλά και την αγάπη για τον ΠΑΟΚ!»
 
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ