Στόχος να ξαναπαίξουμε Νεάπολη...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Στο πλαίσιο των μικρών τελικών, ο ΠΑΟΚ Βεργίνα ΤV υποδέχθηκε τον Αερωπό Έδεσσας στο κλειστό της Νεάπολης το απόγευμα του Σαββάτου 18/5/2019, όπου γνώρισε την ήττα με 25-29 και τώρα την Τετάρτη 22/5, ταξιδεύει στην Έδεσσα με σκοπό να γυρίσει την σειρά στην Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε καλύτερα από τον αντίπαλό του στο παιχνίδι, και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς με 2-0, με τα τέρματα των Αραμπατζή και Κωστακίδη. Ο ΠΑΟΚ, είχε το πάνω χέρι του αγώνα στην αρχή, αλλά στην συνέχεια η ομάδα του Αερωπού βρήκε λύσεις σε άμυνα και επίθεση, και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 7', με 4-5. Το ημίχρονο συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ, καθώς καμία δεν κατάφερε να ξεφύγει της άλλης με μεγάλη διαφορά. Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη, έκλεισαν το πρώτο μέρος πίσω με 12-14, πληρώνοντας κάποια λάθη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και ένα επτάλεπτο όπου δεν βρήκαν δίχτυα!

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα από τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, και κατάφεραν να ξεφύγουν ακόμα και με πέντε τέρματα, στο 22-27, που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα. Οι «ασπρόμαυροι», προσπάθησαν να κάνουν την τελική τους αντεπίθεση, και μείωσαν στα 3 γκολ με δύο συνεχόμενα γκολ του Κοκκώνη από την θέση του πίβοτ. Ο χρόνος, δεν ήταν «σύμμαχος» του Δικεφάλου, που γνώρισε την ήττα με 25-29, και έχασε το πλεονέκτημα της έδρας.


ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - Αερωπός Έδεσσας: 25-29

Ημίχρονο: 12-14