Νταμπλ... κυριαρχίας!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που πραγματοποίησε μία εκπληκτική χρονιά, χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης σε κανέναν.

Οι  «ασπρόμαυρες», ξεκίνησαν το φετινό “πάρτι” τίτλων κατακτώντας στο νεόδμητο γήπεδο της Άρτας το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Δικέφαλος στέφθηκε πανάξιος κυπελλούχος αφού πιο μπροστά απέκλεισε στον ημιτελικό τον ΟΦΝ Ιωνίας εκτός έδρας, ενώ στον τελικό υπέταξε την Αναγγένηση Άρτας, η οποία ήταν ουσιαστικά γηπεδούχος, αφού ο αγώνας πραγματοποιούνταν στην πόλη της.

Με αυτή την κατάκτηση το τμήμα έφτασε αισίως τα τέσσερα τρόπαια, τρία Κύπελλα Ελλάδος (2014, 2016, 2019), Πρωτάθλημα Ελλάδος (2013)  ενώ η... μεγάλη κούπα ήταν στα σκαριά, ώστε να γίνουν πέντε! Οι παίκτριες του Δημήτρη Δημητρούλια, επιβεβαίωσαν στο 100% την ανωτερότητά τους έναντι του αντιπάλου, και έκαναν... «σκόνη» τη Νέα Ιωνία, «σκουπίζοντάς» της στη σειρά των τελικών.

Ο «χορός» άνοιξε στο κλειστό της Νεάπολης, όπου ο ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε την έδρα του, και άνοιξε εύκολα τη σειρά με 26-19, δείχνοντας από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό. Το δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα, ήταν το πιο κομβικό απ'όλα, καθώς σε περίπτωση διπλού, τα πράγματα θα... τελείωναν. Ο Νταμπλούχος, με όπλο την εξαιρετική του άμυνα. πέρασε με 19-24 από την Νέα Ιωνία, και το πρωτάθλημα «ακουμπούσε» Θεσσαλονίκη. Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στη «καυτή» Νεάπολη, ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 28-13 τον αντίπαλό του, και πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του!

Τίτλοι:

Πρωταθλήματα Ελλάδος 2 (2013,2019)
Κύπελλα Ελλάδος 3 (2014, 2016, 2019)

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter