Και η τροπαιοθήκη μεγαλώνει...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Συνεπής στο ραντεβού του με τίτλο ήταν για άλλη μία χρονιά το τμήμα Βόλεϊ του Δικεφάλου κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος στο Final-4 της Ιεράπετρας για τρίτη φορά στην ιστορία του και δεύτερη συνεχόμενη.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει “εκτοξεύσει” τις μετοχές του στο άθλημα κατακτώντας τρία πρωταθλήματα (2015, 2016, 2017) και τρία κύπελλα (2015, 2018, 2019), τα οποία του έδωσαν και το προσωνύμιο του “Πατριάρχη” του ελληνικού βόλεϊ. Η ομάδα μας είναι αήττητη σε Final-4, τα οποία διεξάγονται σε νησί έχοντας τρεις στις τρεις κατακτήσεις στις Σύρο, Ρόδο και φέτος Κρήτη.

Στους τελικούς του πρωταθλήματος οι «ασπρόμαυροι» αδίκησαν τον εαυτό τους, τόσο λόγω των μέτριων ημερών που βρέθηκαν τα ξένα «ατού» του, όσο και λόγω του τραυματισμού του Κλάπβαϊκ στον πρώτο αγώνα, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν καλύτερα πράγματα, με βάση το μπάτζετ το οποίο δαπανήθηκε.

Μία χρονιά που είχε για καλύτερή της στιγμή το Final 4 του Κυπέλλου, το οποίο απέφερε έναν ακόμη τίτλο στο τμήμα, έλαβε τέλος. Όλοι έχουν την ευκαιρία στο τμήμα να ξεκουραστούν, να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και η διοίκηση να σχεδιάσει τα πλάνα της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου ειλημμένη απόφαση είναι το τμήμα για ακόμη μια χρονιά να παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστικό.


Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter