Ανοδική πορεία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα!

paok
Κατηγορία: Στίβος
Ανοδικής πορείας συνέχεια για το τμήμα του Στίβου μετά την ολοκλήρωση και των δύο φάσεων του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών.

Από την πρώτη φάση του πρωταθλήματος φάνηκε η επερχόμενη εξέλιξη των πραγμάτων. Παρόλο που κάποιοι ατυχείς τραυματισμοί "χτύπησαν την πόρτα", το τμήμα δεν πτοήθηκε.

Στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος την παράσταση έκλεψε το «ασπρόμαυρο» άλμα τριπλούν καθώς από τους 13 συμμετέχοντες του αγωνίσματος, οι 8 ήταν του Συλλόγου μας. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Μανώλης Μακρής ενώ η σκυταλοδρομία αποτελούμενη από τους Προδρόμου, Τσεκούρα, Μανταρτζίδη και Γαϊτανίδη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η Βασιλειάδου Περσεφόνη στο άλμα επί κοντώ.

Στη δεύτερη φάση και μετά τη νίκη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα ο Γεράσιμος Μαβιλίδης αν και μικρότερος ηλικιακά, κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση στα 200μ. και προσέθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή του.

Άνετη επικράτηση και χρυσό μετάλλιο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Ευθύμη Καράγιωργο στα 400μ. με εμπόδια, με την επίδοσή του έδωσε υποσχέσεις για μια πολυ καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

3η θέση στο άλμα επί κοντώ από τον Στέφανο Τσολακίδη καθώς και για τον Μανώλη Μακρή στο άλμα εις μήκος.

Χάλκινη και ελπιδοφόρα η σκυταλοδρομία 4Χ400 αποτελούμενη από τους Γαϊτανίδη, Μπαρμπεράκη, Καράγιωργο και Μαβιλίδη, έθεσε γερές βάσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων καθώς όλοι οι αθλητές μας ήταν οι νεότεροι ηλικιακά.

Η Εύη Μακρή μετά από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο και 3 χειρουργεία, κατάφερε να επανέλθει δριμύτερη στο άλμα τριπλούν. Παρόλο που δεν ήταν απόλυτα έτοιμη, έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών!

Όλοι μαζί οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες, τους οποίους και συγχαίρουμε καθώς με τις επιδόσεις τους οι περισσότεροι προκρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών τους, οδήγησαν το τμήμα σε ακόμη μία βαθμολογική άνοδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στη συνέχεια, μεμονωμένα οι αθλητές του τμήματος θα λάβουν μέρος σε διάφορες ημερίδες του ΣΕΓΑΣ, ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας: