«Ανατέλλει»... ΠΑΟΚ... στο Βόλεϊ Γυναικών!!!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία εδώ και τρία χρόνια με ισάριθμες ανόδους. Την επόμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Οι στόχοι που τίθενται για την νέα σεζόν είναι πολύ υψηλοί κάτι που αποδεικνύει η επέκταση της συνεργασίας με την εν ενεργία διεθνή Έυα Χαντάβα, η οποία αποτελεί «βαρύ» όνομα του Βόλεϊ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τον δρόμο των ανανεώσεων ακολούθησαν και η Μαρία Κλέπκου, και η Έλενα Κωνσταντινίδου, οι οποίες «εξαργύρωσαν» την πολύ καλή τους παρουσία την φετινή χρονιά. Ο Δικέφαλος όμως δεν έμεινε μόνο στις ανανεώσεις και ενίσχυσε το ρόστερ της ομάδας, με τις Μαρία Μυρίδου και Ιωάννα Πολυνοπούλου να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα για την σεζόν 2019-2020.

Με καθοριστικό παράγοντα την διοικητική και οικονομική εμπλοκή του κ. Κώστα Αμοιρίδη στο τμήμα, ο Δικέφαλος αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι η νέα ανατέλλουσα δύναμη του χώρου, με τις φιλοδοξίες του τμήματος να μην έχουν «ταβάνι».

Την ανάταση του τμήματος αποδεικνύει και η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του από το τμήμα Νεανίδων, στο οποίο ανήκουν πολλά κορίτσια, τα οποία τα επόμενα χρόνια λόγω των ικανοτήτων τους και της αθλητικής τους αξίας θα πρωταγωνιστήσουν, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.


Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter