Όριο για Πανευρωπαϊκούς ο Σπυριδωνίδης

paok
Κατηγορία: Στίβος
Σπουδαία διάκριση για τον πρωταθλητή του Τμήματος Στίβου Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη που τους τελευταίους μήνες ζει λόγω σπουδών στην Αμερική. Αγωνιζόμενος στη 2η κατηγορία του NCAA κατάφερε όχι απλά να καταρρίψει το ατομικό του ρεκόρ στο Δέκαθλο αλλά και να πιάσει το όριο για τους Πανευρωπαϊκους Αγώνες Κ23 συγκεντρώνοντας 7426 βαθμούς! (προηγούμενο ατομικό ρεκορ 7336)

Ο πρωταθλητής μας δήλωσε αποκλειστικά στο επίσημο site του ΠΑΟΚ, acpaok.gr : "Αλέξανδρε, άλλο ένα ατομικό ρεκορ για σένα και σπουδαία πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με τα χρώματα της χώρας μας. Πως αισθάνεσαι; Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για το ατομικό μου ρεκόρ και ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ με τα χρώματα της χώρας μου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για αυτή τη χρονιά; Ο στόχος και η ελπίδα μου είναι να αυξήσω κι άλλο το ατομικό μου ρεκόρ στους 7500 βαθμούς και να αγωνιστώ όσο πιο καλά μπορώ στο Πανευρωπαϊκό αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τι σου αρέσει περισσότερο στο Δέκαθλο; Ποιο αγώνισμα προτιμάς; Τα αγαπημένα μου αγωνίσματα στο Δέκαθλο είναι τα άλματα και ειδικότερα το άλμα επί κοντώ.

Πως είναι η καθημερινότητα σου στην Αμερική; Είναι καλύτερα εκεί απ'οτι στη Γερμανία; Η πόλη που ζω αυτή τη στιγμή στην Αμερική έχει πολύ ζέστη κάτι που είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το κλίμα στη Γερμανία. Η καθημερινότητα μου είναι επίσης καλύτερη διότι το πανεπιστήμιο συνεργάζεται με τους προπονητές οπότε μπορώ πολύ καλύτερα να διαχειριστώ ταυτόχρονα τις σπουδές με την προπόνηση μου.

Πότε θα έρθεις στην Ελλάδα; Ανυπομονείς να αγωνιστείς για τον ΠΑΟΚ; Θα αγωνιστώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δεκάθλου στις αρχές Αυγούστου. Αισθάνομαι όμορφα και πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για την ομάδα μου και ανυπομονώ να ξαναδώ τη διοίκηση και τους συναθλητές μου!

Ποια είναι η συμβουλή σου για τους νεαρούς αθλητές; Η συμβουλή μου για τους νέους αθλητές είναι να έχουν υπομονή και να μη σταματήσουν ποτέ να διασκεδάζουν την κάθε στιγμή του αθλητισμού. Πάντα να απολαμβάνουν αυτά που κάνουν και τα αποτελέσματα θα τους δικαιώσουν!"

Η χώρα μας είχε αρκετά χρόνια να εκπροσωπηθεί από Έλληνα αθλητή σε μεγάλη διοργάνωση στο αγώνισμα του Δεκάθλου και χαιρόμαστε που ήρθε η στιγμή που την Ελλάδα σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα την εκπροσωπήσει ο αθλητής μας!

Είμαστε περήφανοι!!!

Συγχαρητήρια Αλέξανδρε!

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟK

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter