Συνέντευξη Τύπου για τα Summer Camp βόλεϊ κοριτσιών και κολύμβησης!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 13/06/2019

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σχετικά με την παρουσίαση του 1ου Summer Camp Women Volley και του PAOK Swimming Sports Camp.

Για το 1ο Summer Camp Women Volley μίλησε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης:
 
«Είναι το πρώτο Summer Camp, που διοργανώνει το τμήμα Πετοσφαίρισης Γυναικών, με στόχο τη διάδοση και τη διαφήμιση του αθλήματος σε παιδιά, πέρα από τις αθλήτριες του τμήματος. Συσχετίσαμε το Camp με άλλα αθλήματα και δραστηριότητες, όπως η κολύμβηση και η αναρρίχηση, ενώ θα έχουν την ευκαιρία και να παρακολουθήσουν αγώνες του τμήματος.

Το Camp θα ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου. 

Οι μικρές αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να διδαθούν τις τεχνικές δεξιότητες του αθλήματος, να έρθουν σε επαφή με μεγάλες αθλήτριες, όπως η Εύα Χαντάβα, ενώ στα πλαίσια του Camp, θα επισκεφθούν και το ιδιόκτητο γήπεδο του Συλλόγου μας PAOK Sports Arena.
 
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με τον αθλητισμό, ενώ θα είναι και μία ευκαιρία ουσιαστικής και εποικοδομητικής απασχόλησης για τα μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε εδώ
 
Για το PAOK Swimming Sports Camp, ο Έφορος του τμήματος κ. Νίκος Παρασκευόπουλος ανέφερε:
 
«Στο χώρο του Ποσειδωνίου Κολυμβητηρίου θα έχουμε το 1ο PAOK Swimming Camp, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου.
 
Σκοπός είναι, τα παιδιά που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με το άθλημα της κολύμβησης να μάθουν τα στοιχειώδη, ενώ οι αθλητές του τμήματος να έχουν την δυνατότητα βελτίωσης της τεχνικής τους.
 
Φυσικά, στο πλαίσιο του Camp, οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλα αθλήματα, όπως το μπάσκετ και το tae kwon do.
 
Στόχος είναι, μέσα από παιγνιώδη μορφή, τα μικρά παιδιά να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος της κολύμβησης, να εξοικειωθούν με το νερό, να βελτιωθούν και γιατί όχι, να εξελιχθούν στο άθλημα...
 
Το Camp αφορά παιδιά από 6 έως 12 ετών, μέλη και μη της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ και αποτελείται από τέσσερις εβδομαδιαίες περιόδους».

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ