«Σαρωτικές» οι Κορασίδες!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Με νίκη μεγάλης έκτασης, συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, το τμήμα του Συλλόγου μας, επικρατώντας της Ε.Κ Καβάλας με 67-32.

Τα κορίτσια του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν συγκεντρωμένα από την αρχή του αγώνα, θέλοντας να αφήσουν πίσω την ατυχία με τον Σύλλα Αιδυψού. Με πολύ όμορφο μπάσκετ, επιθετικό πλουραλισμό και συγκέντρωση στην άμυνα, η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το εμφατικό 24-7 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Στην δεύτερη περίοδο, ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε την διαφορά που έχτισε στην πρώτη περίοδο του αγώνα και με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα, η λήξη του πρώτου ημιχρόνου έφερε την ομάδα μας στο +17 (39-22).

Στην τρίτη περίοδο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και με άμυνα για σεμινάριο (δέχτηκε μόλις δύο πόντους), ανέβαζε σταδιακά την διαφορά, με το επιμέρους 17-2 της τρίτης περιόδου να του δίνει... αέρα 32 πόντων.

Στην τέταρτη περίοδο, με το σκορ να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες του ρόστερ, οι οποίες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Τα κορίτσια με συνεχόμενη πίεση στην άμυνα, κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά ακόμα περισσότερο, με το 67-32 να είναι το τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 24-7, 39-22, 56-24, 67-32

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Φράγκου, Μπουτσούκη 8, Πολυμένη 13 (2) , Άλλεν 4, Στεργάκη 5, Τζέλου 4 , Χατζηδάκη 8 (2) , Καζαμία 6, Πιτσούλη , Γενναίου 12 , Κουματσιώτη 5, Παπαγεωργίου 2

Συνεχίστε έτσι κορίτσια! Πάμε ΠΑΟΚ!

Γραφείο Τύπου Α.Σ ΠΑΟK

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube

Twitter