Νίκη και έτοιμες για μετάλλιο!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Επιβλητικές και έτοιμες για μία θέση στην ζώνη των μεταλλίων, φάνηκαν οι κορασίδες μας στην τέταρτη αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, νικώντας τον Ο.Α Χανίων με 63-45.


Στην πρώτη περίοδο, το παιχνίδι φαινόταν ντέρμπι, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ξεκινάει με τις: Πολυμένη, Στεργάκη, Χατζηδάκη, Γενναίου και Τζέλου. Οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκοράρισμα, με την λήξη της περιόδου να τις βρίσκει ισόπαλες (15-15).


Στην δεύτερη περίοδο, ο Δικέφαλος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και με την ομάδα των Χανίων να μην μπορεί να αντιδράσει, πήρε ισχυρό προβάδισμα. Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά με δώδεκα πόντους διαφορά (35-23).


Στην επανάληψη, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο απόδοσης, ανεβάζοντας σταδιακά την διαφορά ακόμα περισσότερο. Στο τέλος της τρίτης περιόδου, προηγούνταν με 18 πόντους διαφορά (51-33).


Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, οι οποίες διατήρησαν την διαφορά των 18 πόντων, με το τελικό σκορ να είναι 63-45.


Τα δεκάλεπτα: 15-15, 35-23, 51-33, 63-45


ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Φράγκου, Μπουτσούκη 3 (1), Πολυμένη 20 , Άλλεν , Στεργάκη 10, Τζέλου 2 , Χατζηδάκη 8(2), Καζαμία 6, Πιτσούλη 2 , Γενναίου 6 , Κουματσιώτη 4, Παπαγεωργίου 2


Συγχαρητήρια κορίτσια! Πάμε ΠΑΟΚ!

 

Γραφείο Τύπου Α.Σ ΠΑΟK

 Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube