Προπονητής του ΠΑΟΚ ο Αλέξης Παπαβασίλης!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 27/06/2019
 
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Παπαβασίλη, ο οποίος θα βρίσκεται στο "τιμόνι" της ανδρικής ομάδας την σεζόν 2019-2020.

Ο προπονητής, την αγωνιστική σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, προπονούσε την ομάδα παίδων του Δικεφάλου, φτάνοντας μέχρι το θεσμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ κατέκτησαν και το Κύπελλο Παίδων Θεσσαλονίκης.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο προπονητής Αλέξης Παπαβασίλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Αποτελεί τιμή και ευθύνη για εμένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία και σε έναν Σύλλογο διεθνούς εμβέλειας, όπως ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό μου. Στο προσεχές διάστημα, πρώτο μέλημά μας είναι να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να πλαισιωθεί ένας αξιόλογος κορμός της ομάδας με παίκτες που θα έχουν ανάλογο κίνητρο και φιλοδοξία να ξεχωρίσουν στη Handball Premier. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα με αγωνιστικό ενθουσιασμό, που θα έχει κύριο χαρακτηριστικό τη μαχητικότητα, την οποία θα απολαμβάνει ο φίλαθλος κόσμος, αφήνοντας ταυτόχρονα παρακαταθήκη για το μέλλον».

Καλή επιτυχία Coach! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ