Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Gisela Betancourt!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη, 08/07/2019

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας, με την αθλήτρια Gisela Lisbeth Arrieta Betancourt, η οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα και την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 32χρονη εξτρέμ από την Κολομβία, μετά την καταπληκτική χρονιά που διένυσε στην Θεσσαλονίκη, τερματίζοντας πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα και κατακτώντας το με την ομάδα του ΠΑΟΚ, είναι έτοιμη για ακόμα μία χρονιά πρωταθλητισμού.

Μάλιστα, με την πλούσια εμπειρία που κατέχει, θα είναι ο κινητήριος μοχλός στην προσπάθεια του Δικεφάλου στο Women's Champions League, για την πρόκριση στην φάση των «32» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Gisela δήλωσε στο acpaok.gr:

«Μία καινούργια σεζόν έρχεται με τις ίδιες φιλοδοξίες και πάθος. Έχοντας την ευκαιρία να συνεχίζω στον ΠΑΟΚ, έχω να αντιμετωπίσω μια καινούργια πρόκληση, που όλες οι παίκτριες πρέπει να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο. Η προηγούμενη χρονιά ήταν υπέροχη, έτσι στην επόμενη θέτουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που με εμπιστεύτηκαν και μου έκαναν την πρόταση ανανέωσης. Vamos ΠΑΟΚάρα!».

Καλή νέα σεζόν Gisela! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ