Καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Παμπαίδων- Παγκορασίδων Α

paok
Κατηγορία: Στίβος

Πολύ καλή εμφάνιση για τους αθλητές του τμήματος Στίβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων Α' το περασμένο Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου στο Στάδιο "Ανθή Καραγιάννη" της Καβαλας.

Όλοι οι συμμετέχοντες του τμήματος κατάφεραν να προκριθούν για τους τελικούς των αγωνισμάτων τους, γεγονός που δίνει πάρα πολλές ελπίδες για το μέλλον καθώς σχεδόν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας διανύουν την πρώτη χρονιά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Οι προσδοκίες για του χρόνου θα είναι πιο υψηλές.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:

Δημήτριος Αθανασιάδης: 4ος στο άλμα τριπλούν χάνοντας μάλιστα για 4 πόντους το χάλκινο μετάλλιο και 11ος στο άλμα εις μήκος.

Ζαχαρίας Πρατσινάκης: 4ος στο άλμα επί κοντώ.

4Χ400 Παμπαίδων: με τους Γεώργιο Καραπιπερίδη, Νικόλαο Σμήλιο, Χρήστο Παπανικολάου και Γεώργιο Παπανικολάου 6η θέση.

Ευάγγελος Καραμαλίγκας: 6ος στο άλμα επί κοντώ.

Ιωάννης Πρόιος: 7ος στο άλμα επί κοντώ.

Γεώργιος Καραπιπερίδης:  9ος στα 150μ.

Σαραφιανός- Θεοδόσιος ​​​​​​​Φουρίκος: 9ος στη δισκοβολία.

Νικόλαος Σμήλιος: 12ος στα 300μ.

Χρυσή ​​​​​​​Μυλωνά: 14η στα 300εμπ.

Στεφανία ​​​​​​​Μπαχαρίδου: 14η στα 600μ.

Γεώργιος Παπανικολάου: 14ος στα 1000μ.

Τέλος, συμμετείχαν η Μιχαλίτσιου Θεοδώρα στον τελικό του άλματος επί κοντώ καθώς και η σκυταλοδρομία 4Χ300 Παγκορασίδων με τις Μύριαμ Χαμμάντ, Χρυσή Μυλωνά, Παναγιώτα Αδελφοπούλου, Στεφανία Μπαχαρίδου.

Ξεχώρισε η Παναγιώτου Ευγενία - Μαρία στο άλμα επί κοντώ, καθώς όπως προαναφέρθηκε σε προηγούμενη δημοσίευση κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο ενώ ηλικιακά είναι η μικρότερη από όλους τους συμμετέχοντες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που σημαίνει ότι έχει άλλα δύο χρόνια στη συγκεκριμένη κατηγορία ώστε να διεκδικήσει πολύ υψηλές επιδόσεις για την ηλικία της.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τις ατυχίες και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το μέλλον είναι δικό τους! Επόμενη υποχρέωση για το Τμήμα Στίβου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών το επόμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη της Πάτρας.


Γραφείο Τύπου ΠΑΟK
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube