«Ασπρόμαυρες» επιτυχίες στα «Δαβιτζόγλεια»

paok
Κατηγορία: Στίβος
Το τελευταίο τεστ για τους αθλητές του Τμήματος Στίβου ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου στους αγώνες "Δαβιτζόγλεια" στο γήπεδο Ανθη Καραγιάννη της Καβάλας.

Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Γκραν Πρι της σεζόν, οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, έδειξαν ότι είναι πλέον έτοιμοι για τους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

"Αέρινος" και χρυσός ο Γιάννης Μανταρτζίδης στο άλμα εις μήκος. Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση, "πέταξε" στα 7.35 μέτρα καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ. Η επίδοση αυτή του χάρισε την 1η θέση στο γκραν πρι και φυσικά ελπίδες για ένα πολύ καλό πλασάρισμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έρχεται.

Στο ίδιο αγώνισμα 4ος ο Θανάσης Προδρόμου με 7.10 που όμως η βραδιά δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπέστη πιθανότατα θλάση.

Ο Τσοχατζής Στυλιανός ολοκλήρωσε τον αγώνα του 6ος με 6.74.

Χάλκινος ο Βασίλης Μπαρμπεράκης στα 200μ. δείχνοντας ότι σιγά σιγά επανέρχεται από μια δύσκολη χρονιά. Ο αθλητής μας με 22.50 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έπιασε το όριο του αγωνίσματος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών.

Ο Μανώλης Μακρής 4ος στο τριπλούν με 15.64 ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Θανάσης Προδρόμου και ο Γιώργος Μπουλγκουρίδης πέτυχαν 14.74 και 14.60 αντίστοιχα.

Μετάλλιο και για τον Στέφανο Τσολακίδη στο άλμα επί κοντώ καθώς ήρθε 3ος, δείχνοντας ότι έχει σταθεροποιηθεί στα άλματα πάνω από τα 4.60.

Στον ίδιο αγώνα ο Νίκος Πέτρου πέτυχε 4.10. 15.60 για τον Λαμπίδη-Χοχρεκ Ελευθέριο στη σφαιροβολία και 37.29 στη δισκοβολία.

Στο μήκος γυναικών η Φωτεινή-Χριστίνα Μίζιου για άλλη μια φορά φέτος βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ αφού προσγειώθηκε στα 5.88, επίδοση που της έδωσε το χάλκινο μετάλλιο. Η Φωτεινή - Χριστίνα πέτυχε αυτή την επίδοση ενώ προηγουμένως είχαν προηγηθεί για εκείνη άλλα 6 άλματα στο αγώνισμα του τριπλούν, πράγμα που δείχνει ότι είναι πολύ έτοιμη να διεκδικήσει επίδοση ακόμα πιο κοντά στα 6μ. Στο άλμα τριπλούν κατέλαβε την 4η θέση με 12.20.

Η Νίκη Ιακωβίδου κατέλαβε την 6η θέση στο άλμα εις μήκος με 5.30.

Η Εύη Μακρή μετά από το τριπλό χειρουργείο στο γόνατο καταφέρνει να γίνεται όλο και καλύτερη και να βελτιώνεται συνεχώς, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο την ατομική της επίδοση. Με 12.64 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα τριπλούν, βελτιώθηκε για φέτος και το έδειξε ότι τα 13 μέτρα είναι πλέον εφικτός στόχος.

Στα 100μ. συμμετείχε η κορασίδα Άρτεμις Κυριάκου τερματίζοντας στην 8η θέση.

Περαστικά στους τραυματίες και συγχαρητήρια σε όλους για τις εμφανίσεις τους! Πάμε ΠΑΟΚ!
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟK

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube