Φιλική τεσσάρα οι «αήττητες»...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Στον πρώτο φιλικό αγώνα που πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» του ΠΑΟΚ MORRIS αντιμετώπισαν τις πρωταθλήτριες Σκοπίων, ŽFK Dragon 2014.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ παρόλο που ήταν πιασμένα από τις βαριές προπονήσεις, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και υπέταξαν τις αντιπάλους τους με 4-0.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και σκόραρε νωρίς, μόλις στο 10' με την Μήτκου, ενώ 10 λεπτά αργότερα στο 20' διπλασίασε τα τερματά του με την Βαρδαλή.

Στην επανάληψη η αρχηγός του Δικεφάλου βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και έκανε το 3-0 στο 47'. Στο 67' η Κολουμβιανή «μπόμπερ» Μπετανκούρτ έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι αμαζόνες του Σπύρου Φιλίππου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις Σκοπιανές αντιπάλους τους, και έκαναν μία καλή εμφάνιση στην πρώτη τους φιλική αναμέτρηση για την νέα σεζόν.

ΠΑΟΚ - ŽFK Dragon 2014: 4-0

Ο Σπύρος Φιλίππου χρησιμοποίησε όλες τις διαθέσιμες παίκτριες. Το επόμενο αγωνιστικό τέστ στις 27 Ιουλίου απέναντι στον Άρη Λεμεσού Κ15 αγοριών.