Στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Καλαϊτζής!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη, 22/07/2019

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Υδατοσφαίρισης Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο 22χρονός αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της περιφέρειας, έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ν.Ο. Ιτέας, αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανιωνίου και του Ν.Ο Βουλιαγμένης, όπου και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος 5 φορές σε επίπεδο εφήβων και νέων ανδρών. 

Το 2015 έκανε το ντεπούτο του στην ανδρική ομάδα της Βουλιαγμένης, όπου και αγωνίστηκε για μία διετία μέχρι και το 2017, όταν και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολούθησαν δύο χρονιές στις οποίες έπαιξε ως δανεικός σε Πανιώνιο και Εθνικό αντίστοιχα.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, έχει αγωνιστεί το 2012 στο διεθνές τουρνουά παίδων «Darko Cup», όπου ήταν πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο τερμάτησε στην 4η θέση.

Το 2013 αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Μάλτα, και το 2014 κατέκτησε το Μεσογειακό Κύπελλο στην Όστια της Ρώμης.

Φέτος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών.

Ο Γιώργος, μετά τη συμφωνία, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω το σκουφάκι ενός τόσο ιστορικού σωματείου, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να ανέβω στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά, η οποία είναι απαραίτητη για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο σε όλα τα αθλήματα και ευελπιστώ να το πετύχουμε και φέτος. Εύχομαι υγεία και επιτυχίες για την νέα χρόνια!»

Καλώς ήρθες Γιώργο! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ