The Invincibles Movie

paok
Κατηγορία: Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Πως μπορείς ν’ αποτυπώσεις τόσο έντονα συναισθήματα; Πώς είναι δυνατόν να οπτικοποιήσεις τα βιώματα, τις αναμνήσεις; Πως γίνεται ν’ αποδώσεις το ρεύμα που διαπερνά το δέρμα σου κάθε φορά που γυρίζεις το χρόνο πίσω; Η δημιουργία μιας ξεχωριστής ταινίας – ντοκιμαντέρ για τη σεζόν 2018-19 και την κατάκτηση του double ήταν ηθική και ιστορική υποχρέωσή μας.

Ο δικός μας τρόπος ν’ ανατριχιάσουμε ξανά με όσα περάσαμε, στην απεγνωσμένη προσπάθεια απάντησης ενός τόσο απλού ερωτήματος «τι ζήσαμε;». Ο δικός μας τρόπος ν’αντέξουν στο χρόνο οι εικόνες, να περάσουν στην επόμενη γενιά και να δημιουργήσουν νέους οπαδούς, νέα κουλτούρα. Να φέρουν το μέλλον.

Ο κύκλος της προηγούμενης ιστορικής σεζόν, λοιπόν, κλείνει με την προβολή του The Invincibles Μοvie. Λίγο πριν τη σέντρα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ήρθε η στιγμή να δούμε όσα βιώσαμε πριν λίγο καιρό.

Να θυμηθούμε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές. Ν’ ακούσουμε τους ίδιους τους παίκτες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Να μπούμε στ’ αποδυτήρια. Να μάθουμε πως σχηματίστηκε κι έζησε αυτή η οικογένεια με τη βοήθεια και την αφήγηση του Στέλιου Μαλεζά

Η ταινία – ντοκιμαντέρ The Invincibles, μια αποκλειστική παραγωγή του PAOK TV και των New Media του συλλόγου θα κάνει live πρεμιέρα για όλο τον κόσμο, την Κυριακή (04.08), στις 21:00 στο κανάλι μας στο YouTube.

Ας καθίσουμε αναπαυτικά κι ας την απολαύσουμε όλοι μαζί πριν ξεκινήσει το νέο ταξίδι της σεζόν 2019-20.

Οι Κυριακές μας επέστρεψαν…