Άτυχες στο τέλος

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Έχοντας να διαχειριστούν το άτυχο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην Άντερλεχτ, την απουσία της Γκιζέλα Μπετανκούρ και το άγχος του φαβορί του αγώνα, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ηττήθηκαν με 2-3, για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League από την Πρωταθλήτρια Β. Ιρλανδίας, Λίνφιλντ. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπύρος Φιλίππου παρέταξε τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» με τις: Παπακωνσταντίνου, Σμιλίνκοβιτς, Χατζηγιαννίδου, Νεφρού, Δημητρίου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Καραπέτσα, Πούλιου, Μήτκου και Βαρδαλή. 

Ο Δικέφαλος μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, με την επιθετικό της ομάδας μας, Θωμαή Βαρδαλή. Η Λίνφιλντ όμως έβγαλε αντίδραση και με δύο γρήγορα γκολ στο 14ο και 25ο λεπτό από τις Burrows και Hutton αντίστοιχα, κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να προηγηθεί με 1-2. 

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μήτκου στο 32ο λεπτό, με το 2-2 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό με πολλές διακοπές. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι, είχε η Λίνφιλντ, η οποία με εύστοχο πέναλτι της McGuinness στο 88ο λεπτό, έγραψε το τελικό 2-3 για την Πρωταθλήτρια Β. Ιρλανδίας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόντρα στην Πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Κβίνερ, χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες που άντλησε για το εγχώριο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Σμιλίνκοβιτς, Χατζηγιαννίδου, Νεφρού (Πατερνά 68'), Δημητρίου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Καραπέτσα, Πούλιου, Μήτκου, Βαρδαλή (83' Πίτσιου)

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter