Οι δηλώσεις των Φιλίππου-Παπακωνσταντίνου μετά το ΠΑΟΚ-Λίνφιλντ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την δεύτερη αγωνιστική του UEFA Women's Champions League, ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος γνωρίζοντας την ήττα από την Πρωταθλήτρια Β. Ιρλανδίας, Λίνφιλντ, με 2-3.

Για το παιχνίδι κόντρα στους Βορειοιρλανδούς, μιλούν στο acpaok.gr, η αρχηγός της αναμέτρησης, Ανθή Παπακωνσταντίνου, και ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου.

Πιο αναλυτικά:

Ανθή Παπακωνσταντίνου:
«Είμαστε αρκετά στεναχωρημένες για αυτή την ήττα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά αντιδράσαμε πολύ σωστά ισορροπώντας το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουμε κάποιο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα λάθη, μας στοίχισαν και έτσι χάσαμε στα τελευταία λεπτά. Παρ' όλα αυτά έχουμε άλλο ένα παιχνίδι μπροστά μας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον βέβαια, όμως πρέπει να ανακάμψουμε να δούμε τα λάθη μας να τα διορθώσουμε, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο επόμενο παιχνίδι».

Σπύρος Φιλίππου: «Με το ξεκίνημα του αγώνα κατορθώσαμε και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που οι μοναδικές του απειλές ήταν από στατικές φάσεις. Από δύο τέτοιες φάσεις ήρθε η ανατροπή, η οποία μας προκάλεσε αναίτια εκνευρισμό, με συνέπεια να έχουμε λάθος επιλογές στην επιθετική λειτουργία. Παρ' όλα αυτά, κατορθώσαμε και ισοφαρίσαμε πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο με την κατοχή της μπάλας υπέρ μας, είχαμε καλύτερες επιλογές και δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τις Πούλιου και Βαρδαλή. Παρουσιάσαμε βελτιωμένη συμπεριφορά στις αμυντικές στατικές φάσεις. Δυστυχώς από μια ακόμη στατική φάση ήρθε το πέναλτι σε μία καθοριστική χρονική στιγμή. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα και αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιρίστριων μου. Είναι γεγονός πως το αποτέλεσμα είναι άσχημο και έχουμε να διαχειριστούμε μία δυσάρεστη κατάσταση για τα ευρωπαϊκά ματς. Γνωρίζουμε πλέον τα δεδομένα και απαιτείται πολύ δουλειά απ' όλους μας, για να βελτιώσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Θέλουμε την τελευταία αγωνιστική να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter