«Έβαλαν μπρος τις μηχανές»... Οι μάγκες με τα ασπρόμαυρα (pics)

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας.

Μέσα από την στοχευμένη ενίσχυση, με έμφαση στον ελληνικό «κορμό» και το φρέσκο «αίμα» του ελληνικού χάντμπολ, με παράλληλη στήριξη από παίκτες-πυλώνες, οι οποίοι έχουν φάει τα γήπεδα με το «κουτάλι», στήθηκε ένα ρόστερ, που σκοπό έχει μία ανταγωνιστική παρουσία, η οποία θα στηρίζεται στο πάθος που καλούνται να βγάλουν, οι αθλητές του ΠΑΟΚ.

Στόχος της ομάδας μας, ανεξαρτήτως αντιπάλου και αποτελέσματος, είναι να δίνει τα πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να μην πέφτει ποτέ αμαχητί.

Στην πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας, προτεραιότητα θα δοθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Για την νέα αγωνιστική περίοδο, μίλησαν στο acpaok.gr, οι Αλέξανδρος Παπαβασίλης (προπονητής) και Θοδωρής Πετρίδης (αρχηγός).

Πιο αναλυτικά:

Αλέξανδρος Παπαβασίλης: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε την προετοιμασία μας. Έφτασε η ώρα για δουλειά. Δεν θα πω ότι είναι μια καινούργια ομάδα, άλλα έχει γίνει μία εν μέρη ανανέωση, με το σκεπτικό ότι έχουν εισέλθει στην ομάδα, παιδιά με μεγάλη προοπτική για το άθλημα. Παιδιά που αγωνίζονται στις Εθνικές Νέων και Εφήβων. Θέλουμε να κάνουμε ένα νεανικό σύνολο, που χαίρεται να το βλέπει στο γήπεδο ο κόσμος του ΠΑΟΚ και ο κόσμος του χάντμπολ της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και όταν τελειώσει η χρονιά, να είμαστε όλοι τόσο γεμάτοι και ευχαριστημένοι».

Θοδωρής Πετρίδης: «Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία, γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία για το καινούργιο ξεκίνημα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έχει γίνει μία τέτοια ανανέωση στην ομάδα, με καινούργιο προπονητικό τιμ και πάρα πολλούς νέους αθλητές, ηλικιακά και χρονικά στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ σε όλη την ομάδα, να έχουμε υγεία στις μεταξύ μας σχέσεις και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς, να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρώτη προπόνηση, μέσω της κάμερας του acpaok.gr.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter