ΠΑΟΚ - Κβίνερ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Τον τελευταίο τους αγώνα για την φάση των ομίλων του UEFA Women's Champions League δίνουν τα κορίτσια του Δικεφάλου το απόγευμα της Τρίτης 13 Αυγούστου στο Van Roy Stadium στις 18:00, όπου αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Νορβηγίας Κβίνερ.

Η νορβηγική ομάδα, η οποία αποτελούσε θεωρητικά το φαβορί του ομίλου δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ έχει χάσει και τον πρώτο λόγο αυτής, καθώς έχασε στον δεύτερο αγώνα 3-2 από την διοργανώτρια του ομίλου Άντερλεχτ και περιμένει ένα «δώρο» από την Λίνφιλντ.

Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα οι «αμαζόνες» του Δικεφάλου μόνο οφέλη μπορούν να αποκομίσουν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού το επίπεδο του αντιπάλου είναι εξαιρετικά υψηλό.

Με την Κολομβιανή «μπόμπερ» Γκιζέλα Μπετανκούρ για άλλη μία φορά να παρακολουθεί τις προσπάθειες των συμπαικτριών της από τον πάγκο, ο Δικέφαλος καλείται να διαχειριστεί τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και να πάρει αυτό που του ανήκει.

Την εξέλιξη του αγώνα θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019
Προκριματική φάση, UEFA Women's Champions League
Van Roy Stadium
18:00, ΠΑΟΚ-Κβίνερ (Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)