«Πλήρωσε» την αστοχία του...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Το... ταξίδι στο Champions League ολοκληρώθηκε! Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Champions League, την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Κβίνερ, κλείνοντας τις υποχρεώσεις του με ήττα με 0-1. 

Πλέον, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» αφού συνέλεξαν πολύτιμες εμπειρίας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στρέφουν την προσοχή τους στο εγχώριο πρωτάθλημα, εκεί όπου ο στόχος είναι ένας, η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπύρος Φιλίππου παρέταξε τον Δικέφαλο με τις: Νάση, Σμιλίκοβιτς, Κακαμπούκη, Χατζηγιαννίδου, Πούλιου, Βαρδαλή, Νεφρού, Δημητρίου, Καραπέτσα, Μήτκου, Γκάτσου.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας μάλιστα δύο μεγάλες ευκαιρίες, με την Βαρδαλή στο 13ο λεπτό και με την Πούλιου στο 23ο λεπτό, για να προηγηθεί στο σκορ. Παράλληλα δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία, 0-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος θα μπορούσε να ανοίξει και το σκορ αλλά οι ευκαιρίες των Πούλιου και Κακαμπούκη στο 47ο λεπτό και 53ο λεπτό αντίστοιχα, δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Στο 68ο λεπτό, η Κβίνερ πήρε... κεφάλι στο σκορ χάρη σε αυστηρό πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ η Wold. 

Στο 77ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ είχε τεράστια ευκαιρία με την Κακαμπούκη, να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσια αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα της Norstrøm. Δέκα λεπτά αργότερα μάλιστα, η Ισπανίδα διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ, σε απλωμένο χέρι αμυντικού της Κβίνερ.

Έτσι, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του αγώνα, με το τελικό 0-1 να μην αποτυπώνει σε καμία περίπτωση την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. 

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Νάση, Σμιλίνκοβιτς, Κακαμπούκη, Χατζηγιαννίδου, Πούλιου, Βαρδαλή, Νεφρού (46' Πατερνά), Δημητρίου (84' Δοϊρανλή), Καραπέτσα, Μήτκου, Γκάτσου

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter