Στον ΠΑΟΚ η Ναυσικά Ματαρώνα

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη, 16/08/2019


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Ναυσικά-Μαρία-Ελίζα Ματαρώνα, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Γεννημένη στις 16 Νοεμβρίου του 1994, η Ναυσικά έχει ύψος 170cm και αγωνίζεται ως εξτρέμ. Ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στο χάντμπολ στην ηλικία των οκτώ ετών στον Φίλιππο Βέροιας. Εκεί κατέκτησε τα πρώτα ηλικιακά Πανελλήνια Πρωταθλήματα μέχρι και στην κατηγορία των Νεανίδων. 

Η καριέρα της στην γυναικεία κατηγορία άρχισε το 2010 με τον Φίλιππο Βέροιας, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Το 2012 την βρήκε στην Ορμή Πάτρας, όπου αγωνίστηκε για μία χρονιά. Από κει μεταγράφηκε στην Αναγέννηση Άρτας και κάθισε για τρία χρόνια. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, επέστρεψε στον Φίλιππο Βέροιας, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βέροιας 2017.

Μετά την συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ, η Ναυσικά Ματαρώνα, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινε μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μίας ομάδας υψηλών προδιαγραφών, αφού πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ, τον έφορο, κο Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή κο Δημήτρη Πελεκίδη για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και φέτος. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες Ναυσικά! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ