Ξεκινούν οι «Νταμπλούχες»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων, δηλαδή το απόλυτο των τίτλων στην Ελλάδα και μία αξιόλογη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου μας, ξεκινάει σήμερα (16/08) και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Μίκρας την προετοιμασία του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Ο νέος προπονητής, Δημήτρης Πελεκίδης, περιμένει στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας τις παλιές και νέες αθλήτριες, οι οποίες θα αποτελέσουν φέτος τα... όπλα του στην πλούσια αγωνιστική φαρέτρα που έχει στην διάθεση του. 

Με τον «κορμό» της περσινής ομάδας να παραμένει σε τεράστιο βαθμό ίδιος και με τις ποιοτικές προσθήκες στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο Δικεφάλος καθίσταται ως φαβορί για την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Στην πρώτη συγκέντρωση, το τεχνικό τιμ του Δημήτρη Πελεκίδη, καλεί τις παρακάτω αθλήτριες:

Marija Nikolic, Teja Ferfolja, Bruna De Oliveira Camboim, Αγνή Ζυγούρα, Βασιλική Γκάτζιου, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Αθηνά Κωστοπούλου, Κατερίνα Βαφειάδου, Βίκυ Κρίτζαλη, Ευγενία Σαμολαδά, Φωτεινή Νούσια, Ελένη Μούρνου, Αναστασία Παναγιωτίδου, Δώρα Ευμορφίδου, Ναυσικά-Μαρία-Ελίζα Ματαρώνα, Μαρία Μεντεσίδου, Εμμανουέλα Τσικνάκη, Ανθούλα Κατσούνη, Κλειώ Κουρκουλάκη, Στυλιανή Αρβανίτη, Ολυμπία Ζήση , Στυλιανή Βασιλειάδου

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter