Έπιασαν δουλειά οι «Νταμπλούχες» (pics)

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Διακοπές... τέλος! Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας, η πρώτη προπόνηση του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας.

Με στόχο την διατήρηση της πρωτοκαθεδρίας στην Ελλάδα αλλά και μία αξιόλογη πορεία αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ, οι «νταμπλούχες» ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες την προετοιμασία τους ενόψει της νέας χρονιάς.

Στο πρώτο κομμάτι της συγκέντρωσης, ο έφορος της ομάδας μας, Δημήτρης Χασεκίδης, ευχήθηκε μία χρονιά δίχως τραυματισμούς αλλά και μία χρονιά γεμάτη τίτλους, όπως και η προηγούμενη. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το προπονητικό τιμ, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, όπως και ο βοηθός του, Γιώργος Βακάλης, με τον προλαλήσαντα έφορο.

Έπειτα, οι προπονητές και οι παίκτριες εισήλθαν στο τερέν για το καθιερωμένο ζέσταμα και την προπόνηση, εκεί όπου στο πρώτο στάδιο θα δοθεί προτεραιότητα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Στα πλαίσια της πρώτης προπόνησης, οι Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος), Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής) και Μαρία Νίκολιτς (αρχηγός), μίλησαν στο acpaok.gr.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Δημήτρης Χασεκίδης:
«Ξεκινάμε επίσημα την προετοιμασία μας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, οι οποίοι είναι η κατάκτηση του «νταμπλ» και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, σε έναν πολύ δύσκολο θεσμό όπως είναι το EHF European Cup. Σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, φυσικά σύμμαχος είναι ο Πρόεδρος, κος Αθανάσιος Κατσαρής, ο κεντρικός χορηγός μας, κος Αντώνης Τσαλόπουλος, αλλά και ο κος Ιβάν Σαββίδης, είναι ευεργέτης μας αφού είναι γνωστή η αγάπη του για το γυναικείο χάντμπολ. Στόχος μας την νέα χρονιά είναι να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να παρουσιάσουμε ακόμα πιο ελκυστικό χάντμπολ».

Δημήτρης Πελεκίδης: «Να ευχηθώ να έχουμε μία χρονιά, γεμάτη υγεία πάνω απ'όλα που είναι το σημαντικότερο. Στην περίοδο που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Η ομάδα μετά την περσινή χρονιά και την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων, στοχεύει και πάλι στην κορυφή, ενώ στην Ευρώπη θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτά όμως για να συμβούν θέλουν σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση».

Μαρία Νίκολιτς: «Να ευχηθώ με την σειρά μου μία χρονιά δίχως τραυματισμούς, διότι την χρονιά που πέρασε είχαμε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Ως αρχηγός, θα είμαι διπλά στις παίκτριες σε ότι ζητήσουν και θα τις βοηθήσω ώστε να μην έχουν κανένα παράπονο. Στόχος μας φέτος είναι να παραμείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα και να βάλουμε τα δυνατά μας στο EHF Cup. Εκεί, όπου αντιμετωπίζουμε μία έμπειρη ομάδα με ευρωπαϊκές παραστάσεις, ωστόσο έχουμε όλα τα φόντα να την αντιμετωπίσουμε στα ίσια και να προκριθούμε».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη των «Νταμπλούχων» μέσω της κάμερας του acpaok.gr: