Οι δηλώσεις των Παπαβασίλη-Πετρίδη μετά το ΠΑΟΚ-Φαίακας Κέρκυρας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για το πρώτο φιλικό της ομάδας χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας αλλά και την περίοδο προετοιμασίας μίλησαν στο acpaok.gr, ο Αλέξανδρος Παπαβασίλης (προπονητής) και ο Θοδωρής Πετρίδης (αρχηγός).

Συγκεκριμένα, δήλωσαν:

Αλέξανδρος Παπαβασίλης: «Πρώτο φιλικό, εντελώς προπονητικού χαρακτήρα, για να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε, στο πλαίσιο της ένταξης των καινούργιων παικτών. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε διανύσει μόλις δέκα ημέρες προετοιμασίας, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Θοδωρής Πετρίδης: «Περιμέναμε ότι θα έχουμε την εικόνα που είχαμε. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, πολλά νέα παιδιά και νεαρά. Κάναμε αρκετά λάθη και στην άμυνα και στην διαδικασία του έμμεσου αιφνιδιασμού. Η τακτική μας ακόμα δεν έχει αφομοιωθεί πλήρως. Αντιμετωπίσαμε μάλιστα μία ομάδα που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας από το δικό μας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα εμείς, θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε. Σε γενικά πλαίσια η προετοιμασία πάει αρκετά καλά, δίνουμε όλοι το 100%, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε ατομικά και ομαδικά. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική για κάθε αθλητή, διότι ότι χτίσεις σε αυτή θα το έχεις για όλη την χρονιά. Δουλεύουμε καλά και πιστεύω θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter