Σε περίοδο προσαρμογής το βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Με χαλαρό πρόγραμμα και ελαφριά βάρη, ξεκίνησε η πρώτη φάση της προετοιμασίας για το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας.

Με δεδομένες κάποιες απουσίες αθλητριών λόγω Εθνικών ομάδων, όπως είναι η Darja Erzen (Σλοβενία) και η Σταματία Κυπαρίσση (Εθνική Κορασίδων), αλλά και την απουσία του προπονητή της ομάδας, Μίχαλ Μάσεκ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σλοβακίας, οι υπόλοιπες αθλήτριες... έπιασαν δουλειά μαζί με τον βοηθό προπονητή, Γιάννη Χαριτωνίδη, τον γυμναστή, Λάμπρο Δάνα και τον στατιστικολόγο, Βασίλη Τολούδη, στο γυμναστήριο της Μίκρας.

Στις προπονήσεις θα ενταχθεί άμεσα η Carolina Albuquerque, καθώς η Βραζιλιάνα πασαδόρος βρίσκεται από τα ξημερώματα στην χώρα μας. Η Carolina η οποία είναι ένα «κόσμημα» για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ, θα μπει αμέσως σε ρυθμούς προπονήσεων, εκεί που θα γνωρίσει τις νέες συμπαίκτριες της.

Η συγκεκριμένη περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί ως περίοδος προσαρμογής, όπου δίνεται έμφαση στην φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση, με το κύριο μέρος της προετοιμασίας να πραγματοποιείται με την άφιξη του προπονητής της ομάδας μας, Μίχαλ Μάσεκ, ο οποίος θα βρίσκεται στην Ελλάδα αρχές Σεπτέμβρη, αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter