Ανανέωση συνεργασίας με τη Χριστίνα Θαλασσινίδου!

paok
Κατηγορία: Καλλιτεχνική Κολύμβηση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 27/08/2019
 
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Χριστίνα Θαλασσινίδου, η οποία θα αποτελεί την Τεχνική Σύμβουλο του τμήματος του Δικεφάλου και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η Χριστίνα Θαλασσινίδου αποτελεί το κορυφαίο όνομα στο χώρο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, με τέσσερις συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πολλές διακρίσεις στο άθλημα και η συμμετοχή της στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για το Σωματείο μας.

Η Χριστίνα Θαλασσινίδου, μετά την ανανέωση της συνεργασίας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Χαίρομαι που για μια ακόμη χρονιά θα είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ από το πόστο της τεχνικής συμβούλου του τμήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, το διοικητικό συμβούλιο και, ιδιαίτερα, την Έφορο του τμήματος κ. Άννα Γουδή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Το μόνο που έχω να υποσχεθώ είναι ότι οι γνώσεις και η εμπειρία μου θα τεθούν στην υπηρεσία των ταλαντούχων αθλητριών του ΠΑΟΚ, τόσο των παλιών όσο και των νέων, που θα έρθουν τη νέα σεζόν στην ομάδα».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ