ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς!

paok
Κατηγορία: Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Ξέροντας ότι η πρόκριση είναι στα δικά του χέρια ο Μεγάλος ΠΑΟΚ υποδέχεται στον Ναό της Τούμπας που θα κοχλάζει την Σλόβαν Μπρατισλάβας, το απόγευμα της Πέμπτης στις 20:00, με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει αυτός την πρόκριση.

Ο Δικέφαλος του Ιβάν Σαββίδη έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει τον στόχο του, και σ'αυτό θα έχει πολύτιμους αρωγούς τους φανατικούς φιλάθλους του που θα κατακλύσουν για άλλη μία φορά τις κερκίδες της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται με νίκη πάνω από ένα γκολ, χωρίς να δεχθεί τέρμα, σε περίπτωση νίκης με 1-0 η υπόθεση πρόκριση πάει στην παράταση και ενδεχομένως στα πέναλτι.

Για τους άτυχους που δεν θα μπορέσουν να παρεβρεθούν στην μυσταγωγία της Τούμπας ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της ομάδας, το PAOKTV. Με την προτροπή-ευχή της «μάνας» του Συλλόγου να τον συνοδεύθει: «ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς».

Ο κόσμος του Δικεφάλου έχει την δυνατότητα να προμηθευτεί το τηλεοπτικό του εισιτήριο για να παρακολουθήσει τόσο τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, όσο και τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή για την Super League 1 εδώ.
 

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019
Play-offs, UEFA Europa League

Γήπεδο Τούμπας
20:00, ΠΑΟΚ -
Σλόβαν Μπρατισλάβας (PAOK TV & Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)